Мнения на клиенти

Моля, напипшете вашите мнения и препоръки, относно водените тренировки.

29 thoughts on “Мнения на клиенти

 1. Здравей, Гери,

  прекрасен инструктор си, покрай теб наистина открих пилатес като начин да поддържам добра форма. Добре ми е, когато съм в залата, защото съм сигурна, че ако не правя нещо правилно, ти ще се намесиш. Страхотно отзивчива си, а това за начинаещите като мен е много важно.

  След месец прекаран на пилатес постелката се чувствам супер – по-гъвкава, някак по-изправена 🙂 и по-лека. Виждам страхотен ефект върху ръцете и бедрата си, а това ми беше проблем от години – благодаря ти за което 🙂

  Ще продължавам да идвам, така че пази едно място за мен в залата 😉

  Желая ти успех, надявам се повече хора научат за теб !

  1. Здравей, Гери 🙂
   благодаря за милите думи. За мен е важно упражненията, които правим да ни носят, радост, удовлетворение и добро здраве, надявам се да мога да предам това и на вас. 🙂

 2. Тренировките са чудесни. Ще направя всичко възможно регулярно, два пъти седмично, да участвам…След тях се чувствам чудесно, не ме натоварват, много е приятно…

  1. Благодаря за милите думи! Радвам се, това е и основната ми цел, да се здрави и да се чувствате добре.

 3. Много добър и търпелив инструктор.Винаги с усмивка и удоволствие води курса.Страхотна си Гери!Чувствам се тонизирана и удовлетворена след упражненията.

 4. Прекрасен инструктор и страхотен човек си Гери! Имах проблеми с гърба, но откакто посещавам тренировките ти тези проблеми започнаха да отшумяват. Просто летя след всеки час прекаран с теб. Остани все такъв професионалист и ти желая още много много успехи. До скоро:)

 5. Този месец за съжаление не мога да посещавам редовно тренировките.ЛИПСВАТ ми физически и психически.Най-добре се чувствам ,когато ходя 3 пъти седмично :
  по-гъвкава,по-силна,издържлива ,позитивна.
  Гери,успява да“ зареди “ всички ни със своя ентусиазъм,да вдъхне спокойствие след работният ден!
  Успех слънчево момиче!

 6. Гери, ще ти дам моята обективна оценка за работа ти. Приятно съм изненадана, че на тази крепка възраст проявяваш такъв професионализъм. Успяваш да подходиш индивидуално към всяка от нас. Стремиш се да изпълняваме упражненията правилно, поправяш ни, за да има реален резултат. Успяваш да разнообразяваш упражненията и да натоварваме различни мускулни групи. Търсиш решения за проблемите на всяка една.Мотивираш ни и ни окуражаваш, когато вече сме се предали. Усмивката ти е като балсам за „изпотените“ ни души. Бих искала да ти направя и някаква градивна критика, но честни, няма за какво. Затова ще ти пожелая да продължаваш да се развиваш, да пълниш залата и да успяваш да ни задържиш в нея, да се чувстваме като едно голямо, сплотено семейство с обща цел – здрави и красиви тела. Успех, ние сме зад теб.

 7. Много съм доволна, добър преподавател, отделя индивидуално внимание на всички 🙂

 8. Гери ,ти си страхотна като и упражненията след тях се чувствам щастлива и позитивна 🙂 Успех продължавай да пълниш залата

 9. Един прекрасен и позитивен човек, който винаги съумява да отдели време на всеки един от нас индивидуално и да го насочва за правилното изпълнение на упражненията. От както ходя на пилатес вече една година, се чувствам изключително заредена с положителна енергия, доста повече издължена и без болки в гръба и успях да развия и укрепя голяма част от мускулите си. За което благодаря на Гери и й пожелавам много успехи занапред и винаги да бъде така слънчева и усмихната.

 10. Днес ми е ден за отклик ( като един истински МГ – това е за тези, които знаят какво е хюмън дизайн) и ще споделя от личен опит.
  Една приятелка ме покани на Пилатес тренировка. Имам болки в гърба и от година се оглеждах за нещо, което да тренирам, след като спрях с фитнеса. Не бързах, исках да си дойде моето нещо.
  Реших да опитам и отидох на тестова тренировка…. Е, не спирам да ходя редовно вече трети месец. Вече започнах да усещам “силата в мен” :-). Имам контрол над тялото (не пълен все още), мога да нося тежки чанти без да се навеждам настрани, събудих коремните си мускули. Най-важното е обаче, че ми се ходи на тренировка. И след нея съм пълна с енергия. Благодаря на Гери ( прожектор) за това, че успява да обърне внимание на всеки, за това че деликатно ни коригира и че е тооооолкова търпелива! Радвам се, че те срещнах и както се казва: “Нищо не е случайно”. Дойде при мене в точния момент. Тук е мястото да изкажа и огромна благодарност на Младена, която ме заведе на първата тренировка!

 11. Тренировките по пилатес с Гери ми помогнаха да забравя за болките в гърба, врата и кръста. Освен това си тръгвам след всяка тренировка изключително позитивно настроена, разтоварена от ежедневните грижи и изпълнена със сила и енергия. Гери, искам да ти благодаря за всеотдайността, любовта и вниманието, с което се отнасяш към работата си и към нас и да ти пожелая никога да не се отказваш!

 12. Тренировките по пилатес с Гери са не само полезни, но и чудесен начин да завърша деня си, защото Гери е не само невероятен инструктор с индивидуален подход към всеки, но е и прекрасен и слънчев човек. Професионализмът й е на много високо ниво и не спира да се развива и да търси иновативни начини да се грижи за здравето на всеки един от нас. За мен е изключително важно не само да ми допада вида спорт, но и същността на инструктора, затова препоръчвам пилатес с Гергана Колева с две ръце.

 13. Тренировките по Пилатес ми помагат да се чувствам изключително добре. Най-важното е, че с тях успявам да преборя болките в гърба и врата, също така -чувствам тялото си по-гъвкаво и силно. И когато това е съпроводено с усмивката на Гери и доброто настроение, което никога не липсва в залата, го прави едно от най-приятните и разпускащи преживявания.
  Гери, желая ти да правиш всичко все така уверено и с усмивка!

 14. На „Пилатес“ с Гери съм от около 2 месеца и си спомних как се чувства човек без болка. Ентусиазирана съм, амбицирана, позитивна и заредена с енергия. И всичко това благодарение на умението, професионализма и подхода на едно момиче с прекрасна усмивка, плитка на Лара Крофт и с много желание и търпение да ни „поправи“ и да върне движението в нас. Гери страхотна си!

 15. Тренировките Пилатес ми помогнаха да преборя болките във врата и кръста. Чувствам се отлично след тренировка и заредена с енергия и положителни емоции!
  Благодарим ти Гери 🙂

 16. Гери какво мога да допалня..след тези хубави слова!…Във времената на бездушие и апатия, ти си един светъл лъч. Дерзай момиче смело напред! Усмивката, Търпението и желанието да бадеш полезна са поразителни.Горда съм, че те срещнах!

 17. Пилатес сесиите с Гергана Колева са уникален начин да превърнем удоволствието от движението в неделима част от ежедневието. По време на тренировките се добива усещането за контрол на мускулатурата и дишането, а менталната релаксация и пренасянето в един вълшебен свят ги правят несравним метод за справяне с емоционалното напрежение и лошото настроение.След вече една година посещения се чувствам чудесно в тялото си,а спортната форма се отразява благотворно и на духа ми.Не се колебайте да се присъедините към тима на Гери!Тя е изключително квалифицирана,мотивираща и съдействаща на всеки независимо от нивото на физическия капацитет.Пилатес дава многопластов резултат-изправена стойка,борба с болките,подобрена пластичност и самочувствие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *