fbpx

Онлайн пилатес вкъщи

Онлайн пилатес вкъщи
pilates online vkashti, online pilates urazhnenia, domashna trenirovka
Онлайн пилатес вкъщи

Абонирай се!

 

Пилатес тренировка вкъщи – защо това е добра идея?

Човешкото тяло е създадено да се движи, като използва мускулите, ставите и сухожилията. Всички имаме нужда от движение, особено в създалата се ситуация на ограничение на движението ни, статични професии, забързано ежедневие.  Голяма част от хората  работят на неудобно бюро, от къщи, на дивана, леглото, масата в принудителна статична поза, която ограничава движенията им, което създава дискомфорт, пренапрежение, болки в гърба, кръста, врата и дори главоболие.

ЗАЩО ТОЧНО МЕТОДЪТ ПИЛАТЕС:

Човешката поза се поддържа от статичните мускули на тялото, и когато те са слаби се изморяват бързо, а това води до проблеми. Целта на този метод е да ви помогне чрез тренирането им и стречинг да постигнете по-стегнато и балансирано тяло, да премахнете натрупаната умора и да се справяте с ежедневните дейности чувствайки се все по-добре.

ПИЛАТЕС ОНЛАЙН = ЗДРАВО ТЯЛО БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА ГРАД ИЛИ ДЪРЖАВА:

Няма значение в кой град по света или в коя държава се намирате, можете да се погрижите за тялото и здравето си, стига да имате желание. Включвате се в онлайн тренировка на живо с квалифициран инструктор и веднага започвате. 

(Ако ви интересува, може да намерите повече информация за квалификацията  ми от раздела ЗА МЕН)

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАТЕ:

Постелка върху която да изпълнявате упражненията, ако нямате налична можете да използвате одеяло или нещо на което да ви е удобно да легнете на пода, но да не е прекалено меко.

Тренировките се предават на живо от една от нашите зали вторник и четвъртък от 18:20ч., ако нямате възможност да се включите точно по това време, можете да гледате тренировката на запис след това. Абонамента за месец Пилатес Онлайн е 50лв. Няма ограничение броя гледания на видеата.

Продължителност на онлайн пилатес тренировките – 50мин. 

 Ако решите да се включите, моля да ми пишете на страничката във Фейсбук,  на  Email :  gerganakoleva_pilates@abv.bg,   или ми се обадете на телефон / Call Us :0892 76 31 42 

Ще продължа да Ви помагам да раздвижим тялото и да разтоварим психиката 🙂 <3

 

<<Тренирайте у дома с онлайн видео упражненията ми!>>