Онлайн пилатес вкъщи

Онлайн пилатес вкъщи
pilates online vkashti, online pilates urazhnenia, domashna trenirovka
Онлайн пилатес вкъщи

Тренирайте у дома с онлайн видео упражненията ми!

Пилатес тренировка вкъщи – защо това е добра идея?

Човешкото тяло е създадено да се движи, като използва мускулите и ставите. Всички имаме нужда от движение, особено в създалата се ситуация на ограничение на движенията ни. Голяма част от хората  работят на неудобно бюро, от къщи, на дивана, леглото, масата в принудителна статична поза, която ограничава движенията им, което създава дискомфорт, пренапрежение, болки в гърба и дори главоболие.

ЗАЩО ТОЧНО МЕТОДЪТ ПИЛАТЕС:

Човешката поза се поддържа от статичните мускули на тялото, и когато те са слаби се изморяват бързо, а това води до проблеми. Целта на този метод е да ви помогне чрез тренирането им и стречинг да постигнете по-стегнато и балансирано тяло, да премахнете натрупаната умора и да се справяте с ежедневните дейности чувствайки се все по-добре.

ПИЛАТЕС ОНЛАЙН = ЗДРАВО ТЯЛО БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА ГРАД ИЛИ ДЪРЖАВА:

Няма значение в кой град по света или в коя държава се намирате, можете да се погрижите за тялото и здравето си, стига да имате желание. Включвате се в онлайн тренировка на живо с квалифициран инструктор и веднага започвате.

(Ако ви интересува, може да намерите повече информация за квалификацията  ми от раздела ЗА МЕН)

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАТЕ:

Постелка върху която да изпълнявате упражненията, ако нямате налична можете да използвате одеяло или нещо на което да ви е удобно да легнете на пода, но да не е прекалено меко.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ:

Можете да предплатите в колкото тренировки желаете да се включите, като една тренировка ще бъде с 50% по-малко от колкото е в залата (по принцип тренировката е на цена от 8 лв., а сега ще бъде 4 лв.)

Цена за една седмица с достъп до всички тренировки – 20лв.

Ако искате можете да платите за седмица или за определен период от време, за да не се налага да плащате всеки път за банков превод. След това, ми пишете на лично съобщение, за да мога да Ви добавя в групата във фейсбук, в която ще пускам излъчване на живо, всеки ден по описания  график.

Получавате първа тренировка, като бонус БЕЗПЛАТНО.

КОГА:

Графикът на тренировките ще бъде познатият на всички от Пловдив:

БЪЛГАРСКО ВРЕМЕ!

  • понеделник от 18:20ч. – ръце и раменен пояс
  • вторник от 18:20ч.- ластици
  • сряда от 18:20ч. – тенис топки
  • четвъртък от 18:20ч. – без уреди
  • неделя от 17:30ч.- гирички

Продължителност на онлайн пилатес тренировките – 1 астрономически час.

Измислила съм алтернатива за всеки един от уредите за моята Пилатес система от упражнения. Ако решите да се включите, моля да ми пишете на страничката във Фейсбук,  на  Email :  gerganakoleva_pilates@abv.bg,   или ми се обадете на телефон / Call Us :0892 76 31 42 

Ще продължа да Ви помагам да раздвижим тялото и да разтоварим психиката, за да може заедно с успех да преодолеем ситуацията 🙂 <3

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0