fbpx

Уъркшоп „Мотивация за тялото и ума“

Уъркшоп „Мотивация за тялото и ума“
26.09.2018 No Comments Блог Гери

КОГА: 24.11.2018г. (събота) от 11.00ч.
КЪДЕ: Младежки Център Пловдив
КАКВО: Уъркшоп „Мотивация за тялото и ума“ с Гергана Колева и Петя Георгиева.
Много често някои от нас тренират само тялото си, други пък по-скоро развиват мисленето си, а на този уъркшоп ние ще мотивираме както нашето мислене и ум, така и нашето тяло, за да постигаме двойно повече резултати. Радваме се, че заедно ще обърнем внимание на мотивацията – една доста често срещана и може би подценявана дума, явление, състояние. Мотивацията не зависи от възрастта, нито от социалния статус, нито от произхода на човек.
Случвало ли ви се е да нямате стимул и желание за каквото и да било? Случвало ли ви се е да знаете (или пък не) какво трябва да направите, но да нямате никакво желание за това?

На този уъркшоп:
 Ще получите конкретни стъпки и действия за по-добра мотивация, които ще можете да приложите на практика;
 Ще научите кои са основните и най-важни „съставки“ на мотивацията и как да я поддържате и сами;
 Ще придобиете по-голяма яснота спрямо целите си;
 Ще имате разработен конкретен план за действие;
 Ще тренирате своето тяло чрез пилатес – Мотивация за тялото;
 Физически ще постигнете по-изправена стойка и гръбнак и ще повишите гъвкавостта си;
 Накрая, но не на псоледно място – ще ви зарадваме със специално подготвени от нас за ВАС мотивиращи ИЗНЕНАДИ и полезни ПОДАРЪЦИ ❤

Този уъркшоп е за ВАС, ако:
 Искате да повишите мотивацията си;
 Искате да имате ясни и конкретни цели;
 Искате да сте по-фокусирани;
 Искате да имате здраво и гъвкаво тяло, което да ви служи и радва;
 Искате да имате повече енергия в натовареното ежедневие;
 Искате да разберете КАК и сами да можете да се мотивирате и да постигате успех;
 Искате да сте по-успешни, доволни от живота си и щастливи;

Първата част на уъркшопа ще бъде посветена на Мотивация на ума под формата на практически семинар, а във втората част ще наблегнем на Мотивация на тялото – ще тренираме и активизираме и нашето тяло!
Цена: 19 лв. с предварително записване.
Дрескод: Удобни дрехи и обувки, с които да ви е комфортно.
Повече информация за записването и начините на регистрация може да получите на телефон 0892/763142 или 0895/808174.

За организаторите:

Гергана Колева:
Казвам се Гергана Колева и съм пилатес инструктор. Ще Ви разкажа накратко за себе си. От град Пловдив съм, на 27 години, водя курсове по Пилатес от близо 4 години. Спортът присъства в ежедневието ми още от дете! Първият спорт, до който се докоснах беше художествената гимнастика, на която посветих 11 години.
Завърших бакалавърска и магистърска степен в Пловдивски Университет, специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“. Завърших и втората си магистратура, която е „Съвременни танцови техники“ в Академия за музикално и танцово и изобразително изкуство.
Преминах обучение ISPA Международна асоциация на професионалисти развиващи физически и ментални практики към Lotos4ever с преподавател Даниела Димчева. International Fitness School – Pilates Choreography and Circuit с Екатерина Василенко. Екатерина е едно от най- разпознаваемите лица във фитнес индустрията с повече от 16 годишен стаж. Методически Директор на Пилатес академия A.f.Studies (Гърция).Позната е със семинарите си по рехабилитация на гръбнака и опорно-двигателния апарат, както и с иновативните си хореографски пилатес класове. Тя е автор на многобройни DVD-та с програми за фитнес и пилатес и автор на учебни помагала за учители по пилатес и рехабилитация. Преминах обучение към MK Pilates Matwork Stage с преподавател Малкълм Мюрхед. Преминах обучение „Thinkfit (Balanced Body Program) с преподаватели Cinzia Galletto & Maximilian Stohr „Atelier pilates“- Италия. Участвам в редица фестивали посветени на здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Можете да научите повече на:  www.pilatesgerganakoleva.com

Петя Георгиева:
Здравейте, аз съм психолог и семеен консултант по призвание и образование. Моята лична кауза и мисия е да помагам на повече хора в България да изграждат и поддържат пълноценни и качествени взаимоотношения и емоционален свят с хората около себе си и най-вече със самите себе си.
Аз съм сертифициран системен, семеен и брачен консултант към Институт по Фамилна и брачна терапия в България. Преминала съм двугодишна обучителна програма за Системен семеен и брачен консултант, която отговаря на стандартите, приети от Българската асоциация по фамилна терапия, както и на стандартите на Европейската асоциация по фамилна терапия. Завършила съм магистърска степен по Семейно консултиране и бакалавърска степен по Психология. Членувам в Дружеството на Психолозите на Република България и в Българската Асоциация по Фамилна Терапия.
Посветена съм на това да съдействам на повече хора да се грижат за най-важния човек в своя живот – самите те! Автор съм на редица статии, засягащи актуални и значими проблеми на ниво индивидуално развитие, семейство, родител, интимна/брачна двойка и др. Участвам в редица доброволчески инициативи от дете. Работя под супервизия. Лектор и обучител съм на семинари и фестивали със значими и полезни за хората каузи. Провеждам индивидуални и семейни консултации на живо и онлайн. Повече за начина ми на работа и с какво мога да ви бъда полезна, можете да намерите тук: www.petyageorgieva.com

Очакваме Ви !!!

Повече информация за записването и начините на регистрация може да получите на телефон 0892/763142 или 0895/808174.

Tags
About The Author
Гери Здравейте, казвам се Гергана Колева и съм пилатес инструктор в град Пловдив.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *