fbpx

Фестивал „Здравей, здраве“ – Пилатес с Гергана Колева

Фестивал „Здравей, здраве“ – Пилатес с Гергана Колева
04.04.2018 No Comments Блог Гери

Фестивал „Здравей, здраве“ – Пилатес с Гергана Колева

Участниците във фестивала „Здравей, здраве“ ще могат да се насладят на правилния начин на движение и ще усетят преимуществата: по-добра стойка, силен център, гъвкавост, баланс и равновесие.

Методът „Пилатес“ е идеален избор за поддържане на форма – укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, помага да възвърнем изправената позиция на гръбнака си, да забравим за болките в гърба, кръста, врата , дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото. При упражненията пилатес се набляга на контрола на „енергийния център“ на тялото, стягане на мускулите на тазовото дъно и издължаването на гръбнака, по тази начин работят дълбоките мускули, които помагат да възвърнем естествената изправена позиция на гръбнака.

КАУЗА:Фестивалът е осъществяване на идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Крайната ни цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера.

По традиция за поредна година ще се проведе Пилатес тренировка с Гергана Колева към фестивал „Здравей, здраве“!

МОТО:Водим се от древната максима „Здрав дух в здраво тяло“, но всяко издание на Фестивала има акцент и собствено мото и облик.

ИСТОРИЯ: Началото бе поставено на 30 октомври 2010 год., когато в Културен център „Тракарт“, Пловдив, в рамките на 1 ден се проведе първия фестивал, в който вземат участие 8 лектори. Следващите години, с подкрепата на Община Пловдив, Фестивалът се провежда в Общински съвет, набирайки все по-голяма популярност и подкрепа от пловдивската общественост и 2014 година вече има повече от 60 лекции и практикуми. Следващите години Фестивалът се провежда в по-обширни пространства като Дома на културата „Стефан Кираджиев“ и Дома на техниката в Пловдив.

В СТРАНАТА: В течение на няколко години, вдъхновени от пловдивския фестивал „Здравей, Здраве!“ в страната се провеждат фестивали и в градовете: Троян, Казанлък, Търговище, Варна, Добрич, Ямбол, Кърджали, Габрово, Тетевен, Панагюрище, Стара Загора, София, Благоевград, Петрич.

Пилатес тренировка с Гергана Колева във фестивал „Здравей, здраве“ ще се проведа на 21.04.2018г. в „Дом на зауката и техниката“ от 14:30 часа в залата за практики, който има лична постелка да си я носи, а за останалите ще има осигурени от организаторите на събитието.

ВХОД СВОБОДЕН! Ще се видим на постелките! 🙂

Сайт на фестивал „Здравей, здраве“

Фотограф: Силвия Петрова 

Научете повече за тренировките Пилатес с Гергана Колева ! 

#pilates #pilatesplovdiv #pilatesgerganakoleva #ОнлайнПилатесТренировка #onlinepilates #OnlinePilatesGerganaKoleva

Tags
About The Author
Гери Здравейте, казвам се Гергана Колева и съм пилатес инструктор в град Пловдив.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *