fbpx

Ползите от индивидуалните занимания с програмата „Пилатес с Гери“

Ползите от индивидуалните занимания с програмата „Пилатес с Гери“
25.03.2016 No Comments Блог Гери

На какво акцентирам при индивидуалните пилатес тренировки:

Подхождам индивидуално:

  • Заниманията са съобразени за постигане на вашите лични цели.
  • Като ваш личен инструктор, ви обяснявам подробно и следя за правилната позиция и изпълнение на всяко упражнение.
  • Като ваш личен инструктор, ви показвам нови упражнения, използвайки нови уреди и приспособления свързани с Пилатес.

 Допринасям за вашето постоянство:

  • Случва ли ви се да се озовете вкъщи пред телевизора, когато всъщност сте си обещали да тренирате? Като ваш личен инструктор, аз съм вашата съвест и винаги ще ви подкрепям и насърчавам по време на тренировъчния процес.
  • Като ваш личен инструктор, ще ви помогна да откриете тези упражнения, които ви мотивират да развивате тялото си най-добре, отново и отново.

Постигате добра физическа форма:

  • Като ваш личен инструктор, ще ви помогна да подобрите цялостната си физическа форма, така че да можете да се справяте  с ежедневните физически усилия.

За индивидуалните тренировки, аз подхождам по малко по-различен начин от този, при който ако тренирате групово в залата. Първо, провеждам разговор с вас, за да ви опозная – интересувам се от вашите хобита, ежедневен график, семейни и служебни задължения, спортове, който практикувате, начин на живот и общо здравословно състояние.

Функционалните упражнения като Пилатес се фокусират върху отпускане на областта на напрежение и укрепване на подложените на особено голямо натоварване мускули, за да можем да изпълняваме всекидневните си задължения с лекота. Заедно ще определим целите, които искате да постигнете чрез тренировъчния процес. Като ваш личен инструктор, аз се съобразявам с вашите физически възможности и поставени цели, редувайки различни типове упражнения за различните групи мускули, съчетани с правилно дишане. Ще съм неотлъчно до вас при изпълнението на тези упражнения, следейки за правилната позиция и натоварване на тялото. Всяко занимание ще надгражда върху постигнатото от предишното. Това има за цел да продължи да предизвиква вашето тяло по пътя към вашата цел и да ви поддържа свежи, мотивирани и в добро здраве.

Ако не ви се тренира в група, не искате да спазвате груповия график, а искате индивидуално отношение към вашата тренировка, свържете се с мен по телефон, имейл или фейсбук съобщение – заедно ще изготвим най-добрия вариант за поддъжране на вашето тяло здраво и гъвкаво.

Контакти!

Tags
About The Author
Гери Здравейте, казвам се Гергана Колева и съм пилатес инструктор в град Пловдив.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *